Pierś z kurczaka ze szpinakiem 28.00
Filet z kurczaka z dodatkiem szpinaku podawany z kremowym risotto z gorgonzolą i gruszką
Polędwiczki wieprzowe marynowane w pieprzu 31.00
Marynowane polędwiczki wieprzowe, na sosie z czerwonego wina z gnocchi na maśle
Kurczak supreme 26.00
Soczysta pierś z kurczaka, marynowana w świeżych ziołach, podawana na marchewce i groszku, duszonymi na maśle z czosnkiem i bazyliowym pesto z dodatkiem smażonych paluszków z puree ziemniaczanego zawiniętego w ciasto filo
Filet z kaczki z sosem pomarańczowym i jabłkami 38.00
Złocista pierś z kaczki, podawana na włoskich kluseczkach z sosem pomarańczowym i jabłkami
Stek wołowy z rostbefu 38.00
Rostbef smażony na maśle, posypany gruboziarnistą solą, podawany z roladką ze szparagów i boczku oraz pieczonymi ziemniaczkami baby z dodatkiem rozmarynu
Łosoś na pierzynce selerowej 37.00
Filet z łososia na puree z selera z dodatkiem duszonego szpinaku
Dorada z warzywami 34.00
Pieczona w całości ryba z bukietem warzyw oraz dodatkiem ryżu mieszanego
Risotto z kurczakiem i borowikami 26.00
Kremowe risotto z kawałkami kurczaka i borowikami
Risotto wege z borowikami 24.00
Kremowe risotto z borowikami i serem grana padano
Schab zapiekany z mozzarellą 24.00
Schab marynowany w ziołach, zapiekany z mozzarellą i suszonymi pomidorami podawany z grillowanym pomidorem i smażonymi kawałkami ziemniaków ze świeżym rozmarynem
Risotto z krewetkami 29.00
Kremowe risotto z krewetkami, anchois, oliwkami i kaparami na sosie pomidorowym

Nasi Klienci o nas...